dijous, 28 de juliol del 2011

Art Journal - El cap esclatarà!!!!




Art Journal - El cap esclatarà!!!!
Hi han dies que comences molt bé, i no saps perquè el dia va passant i la sensació de tranquil·litat s'esfuma, i passes a tindre moments de mal humor i et preguntes, perquè??? Si ara tot està bé.
Aquest art journal vaig començar amb color clars harmoniosos i no sé com va arribar el blau fosc, les textures vaig utilitzar sal escamada.
Material: Gesso, pintures acríliques, sal escamada, segell artesanal.

dimarts, 19 de juliol del 2011

Art Journal - 5 elements




Art Journal - 5 elements
La primera vegada vaig pensar, que es això de l'art journal?? i crec que la forma d'explicar-ho més senzilla es dir, que es com un diari personal (d'aquells que escrivíem quant érem petites, que no volíem que ningú llegís perquè eren els nostres moments més personals) l'art journal seria això mateix però utilitzant l'imatge, be creada per a tu o retallant imatges que t'agradin. L'avantatge que té es que si només treballes amb imatges, no cal tancar-lo sota clau, perquè ningú ho llegeixi. Els sentiments, les sensacions això només et queda per a tu.
Encara que no ho sembli, aquest art journal va sortir desprès d'un dia horrorós a la feina. Aquells dies que millor quedar-se a casa i no sortir.
L'art Journal es com una teràpia, pintes, et treus tot el que portes a dins i ... uff que bé que et quedes!!!