dissabte, 28 d’abril del 2012

Taller de Tintes impartit a Pincolor











Taller de Tintes a Pincolor
Aquest matí hem tingut el taller de Tintes a Pincolor, (no sé si ja ho havia dit, jjejejeje) Un grup molt maco, molt creatiu!! Hem començat amb una taula super ordenada (el pròxim dia, a veure si m'enrecordo de fer una foto), dons això hem començat amb una taula super endreçada i ... en no res, ja teníem la taula, tal i com es veu, sort que entre totes ens anàvem passant el que necessitàvem.
Em treballat amb les anilines (té una intensitat de color... que enamora), amb les versacraft (si, si aquesta es per la roba), la stazon, les colorbox, i les distress (que aviat les tindrà Pincolor)
I com sempre... el temps passa volant, i ja es hora de marxar!!!
Gràcies noies!!!

dijous, 26 d’abril del 2012

Curs amb La Jackie Rueda



Avui he rebut un email dient:
Estás listo para tener una aventura conmigo??

Regresa la Mini-Clase de Fotografía de Viaje!

Mi mejor experiencia del año pasado

Cuando hace casi un año ofrecí la primera edición de Aventura no tenía idea de que la respuesta sería tan asombrosa. Aunque pensaba hacerla una sola vez, me escribió tanta gente que tuve que repetirla a las dos semanas. En total, más de 800 personas participaron en esta mini clase que te proporciona tips y ejemplos para traer de tu viaje las mejores fotos posibles.
La idea nació porque mis alumnos de otras clases continuamente me contaban historias sobre decepciones grandes y pequeñas en torno a las fotos que traían de sus recorridos. Entonces me puse a escribir y escribir, organicé bellas imágenes de ejemplo y creé Aventura con todas mis recomendaciones para fotografiar paisajes, gente, mercados, ciudades, para saber qué llevar, para proteger tu equipo y tus fotos, entre muchas otras cosas. Este material es publicado durante una semana en lindas cápsulas de información fácilmente asimilables.
Encara no m'ho puc creure, quin regal !!! Ara a esperar fins el 25 de Maig, uff sembla que no passa el temps!! Es farà eterna l'espera!!!
Moltissimes gràcies !!!

dilluns, 23 d’abril del 2012

23 d'Abril Sant Jordi





M'encanta Ferran!!

Aquest any el llibre que he escollit pel Ferran ha sigut un de dibuix "Caricaturas" i crec que l'agradat moltíssim, perquè enseguida a començat a dibuixar ( i això que estava jugant a la play jejejej)
El llibre consta de 12 exercicis i aquest es el primer, o sigui que ja anirem ficant els dibuixos conformi els vagi fent.
Gemetes!!! M'agrada molt el punt de llibre que m'has fet, gràcies!!

Una tarda inolvidable!!!







 Punts de llibres a Pincolor

Avui he anat a buscar el llibre de Sant Jordi a Pincolor, i he pogut estar una estoneta veient com feia la Gemetes punts de llibre, m'ha encantat!!!! Per cert, el punt de llibre que li has fet al Ferran, li ha agradat moltíssim!!!! 
Realment es una festa molt especial, la gent buscant el llibre o la rosa per la persona que estima, els carrers plens de paradetes amb llibres, Aquesta festa no es pot perdre mai!!!

I ara la pregunta serà... quin llibre t'han regalat??

Felicitats Gemetes!!!

diumenge, 22 d’abril del 2012

Punts de llibre per Sant Jordi






Sant Jordi 2012
M'encanta aquesta festa, a on tothom surt al carrer en busca del llibre, o la rosa. He fet uns punts de llibre una mica especials, una mica aplicar l'art journal que tant m'agrada en un format més petitó.
La veritat es que em fa cosa vendre'ls però sé que una part de mi marxa amb ells, jajaja penso que es com quant els fills marxant de casa quant son grans, que per un costat t'alegres però per un altre... això de que ja no estiguin... ;(
Bé que tingueu un bon Sant Jordi almenys igual que els moments que jo he passat m'entres els feia.

dissabte, 21 d’abril del 2012

Taller de Tintes a Pincolor









Taller de Tintes el 28 d'Abril
Tornem de nou a Pincolor, aquest cop serà un taller molt especial, treballarem diferents tècniques,com crear els nostres papers, fer reserves, treballarem sobretot amb segells, tintes de secado lent i ràpid, l'embossing, el doodling, el journaling, com crear fons amb les anilines. Treballarem també amb diferents suports, fusta, vidre, papers. Un taller molt complert i molt creatiu !!

dijous, 19 d’abril del 2012

I al final .... gira i gira !!!








Cadiretes!!
Si, si, desprès de molts intents, va començar a girar i girar, ains quin mareig!!!! jajaja
Felicitats Abril!!, al final t'ha quedat un treball guapissím, la feina important era el muntatge del motor amb la pila i l'interruptor, però desprès d'aprendre això... a gaudir dels papers, els segells, quina bogeria !!!
No sé la nota que et ficarà el professor, però nosaltres et fiquem un excel·lent!!!!

divendres, 13 d’abril del 2012

Art Journal - Sant Jordi 2012






Art Journal- Sant Jordi 2012
Encara no és Sant Jordi, però tinc aquesta data molt pressent, i això es el que ha passat. Un paper en blanc, comença la primera pinzellada i t'oblides de tot, i només gaudeixes de cada traç, sense pensar en res, només colors, textures...
He afegit noves tècniques que encara no havia treballat en l'art Journal, de fet crec que he utilitzat tot el que passava per les meves mans, gesso, acrílic, arenisca, anilines, paper d'arròs, paper de diari, retoladors, segells, tintes distress, stazon, i fins i tot he ficat sal!!

Sant Jordi es una festa que m'encanta, la rosa, el llibre i sobretot l'ambient al carrer. Ja sé que a les noies el regal es la rosa i pels nois el llibre, però aquest any m'agradaria un llibre molt especial, "El Café de la Luna" de Maria Dolores García Pastor.

Ja podria ser cada dia Sant Jordi!!!

divendres, 6 d’abril del 2012

Un encàrrec... màgic!!!





Targeter màgic
Aquest es el primer dels 20 que necessita!! Vol fer un detall pels seus companys, i com la majoria van en metro o bus, quant va veure aquests targeters, de seguida va veure que era això el que volia. 
Tots diferents, per nois i per noies, o sigui que ja tinc preparat els papers i les cintes que em farà falta!!!
Bé, vaig per feina!!!!!!

dimecres, 4 d’abril del 2012

Un dia molt complert!!!












Un dia de noies!!!
Si, si, feia temps que teníem ganes de fer-ho i al final amb aquest dies de festa ha sigut perfecte!!. Una trobada de germanes, cosines, tietes, faltava la iaia, però tindrà que ser la pròxima. Trobada a les 11h, matí de compres i una tarda de scrap. 
Ven començar triant papers, decidint quins colors... i el material a sobre la taula. L'Abril va estar preparant el seu treball per al cole, ni més ni menys que un Carrusel, encara falta donar els ultims acabats, penjar els grunxadors, ficar cintetes, i algun detalle't més, però li està quedant preciosssss!!! 
La Berta va descobrir l'art journal, i crec que li va agradar molt perquè va fer dos. Molt xulos, i uns colors increïbles.
Mariona!!! el pròxim dia et quedes a dormir!!!