dissabte, 28 de juliol del 2012

Com una nena amb sabates noves!!!



Portada Art Journal
Si, si estic com una nena amb sabates noves, la meva llibreta d'art journal té un nou aspecte. Quant vaig fer el taller d'art journal amb la Ruth Bernal a la V Trobada de Scrap, vaig sortir contenta perquè havia fet el que seria la portada per la meva llibreta, i avui m'he ficat de ple. Així que he agafat tots els utensilis, màquina de cosir, cartró, cola, segells... i aquí tenim el resultat!!! No sé a vosaltres però a mi m'encanta!!!!

dijous, 26 de juliol del 2012

El meu Petit gran Projecte!!




Papers de Color - Studio*
Porto molts dies sense penjar res al bloc i casi diria que estic desapareguda del món virtual (bé , crec que del físic també jejejej) però la raó de tot això es aquest nou projecte.   Es tot una aventura i amb els temps que corren sembla que sigui una aventura de risc però que carai!!! crec que es el moment!!! Així que Papers de Color, ja té un espai a on compartir tot allò que ens apassiona, el nostre hobby: els papers, les tintes, la fotografia, .... Encara em falta acabar quatre cosetes però ja tenia ganes de compartir-ho amb tots vosaltres. O sigui que continuo treballant força i a veure si aquest Agost es pot inaugurar. 

Volia aprofitar per donar les gràcies a tots els que heu estat al meu costat, a qui m'ha donat l'empenta per llençar-me en aquest projecte, la meva família per donar-me aquest suport incondicional, als amics per ajudar-me entre altres coses a muntar els mobles, al meu home i al meu fill que a part de netejar, pintar, instal·lar tot el que s'havia d'instal·lar, però... sobretot... per aguantar-me en moments... com diria... d'histèria??? Gràcies per tot i apa!!!! anem a l'aventura i espero i desitjo compartir-la amb tots vosaltres!!! 

Quant estigui enllestit ja farem la presentació en societat jajajaj un petonassss molt fort!!!!





dilluns, 2 de juliol del 2012

I han dies que t'ho demana el cos!!!

Art Journal - Scrap

Porto molts dies sense fer res, i amb això em refereixo a scrap, art journal... Tinc un projecte més gran que per ara li dedico el 100 % del temps. Tot va en el bon camí però encara em falta una mica i avui ha sigut d'aquests dies, que no podia passar sense fer un art journal. 
Ja tinc el lloc a on el ficaré, estic segura que també a vosaltres os agradarà!!! Quant pugui faré les fotos.
Mida del llenç 40 x 40 cm.