dijous, 28 de març del 2013

Encàrrec cap a Barcelona





Avui es el gran dia!!!
La Sílvia m'ha encarregat un àlbum de fotos i una caixa per regalar a la seva mare. Em va costar triar el paper, quin color li pot agradar, l'estil... i quant vaig veure el paper vaig pensar... Aquest es perfecte!!! 

dissabte, 23 de març del 2013

Un regal especial - Llibre de Firmes

 




Bon Viatge 
L'Esther va arribar a classe i em diu: Vull regalar un llibre de firmes a una amiga pel seu casament!! i li vaig dir: perfecte!!! dons quant vulguis comencem les classes i li fas, quant es casa?? i em diu: Ahhh nooo, jo no tindré temps entre una cosa i l'altre....prefereixo que m'ho facis tu.
I aixi va arribar el repte de fer un altre llibre de firmes que estigues a l'alçada. Ara ja es pot ensenyar.
Estic contenta pel resultat, però més perquè els hi ha agradat molt.

divendres, 22 de març del 2013

Bienvenidos al Darién- Felicitats Angela












Una feina que ha tingut la seva recompensa.
Aquestes festes de Nadal va vindre l'Àngela i em va comentar que estava treballant en un projecte, i necessitava decorar la caixa a on aniria guardat, el joc, les fitxes, i la memòria. El projecte era sobre el Parque de Darién. Fauna, flora...desprès d'un intensiu i treballant diferents tècniques, aquest es el resultat.

dimarts, 19 de març del 2013

Un encàrrec per una persona especial


Ara ja si que puc!!! aquesta llibreta es un encàrrec que em van demanar. Una llibreta feta pensant en tu Fina Rubio, amb una explosió de colors vius i alegres, una mica com tu jajaja Ara et toca omplirla, que tinguis un bon dia!!!

La Margarida i la Rosa concentrades!!!!








Taller Miralls Alterats
Aqui tenim la Margarida i la Rosa, concentrades treballant el miralls, textures, colors, i desprès el toque final.
Una tarda relaxada, a on el temps passa volant.

dissabte, 16 de març del 2013

Taller Enquadernació





Una tarda de dissabte plena de concentració. 

Totes van escollir el seu paper, a vegades ens trobem que un dubta de quin paper agafar... però al final sempre triem el que més ens agrada. Retallar, encolar, cosir... i desprès el toque final.
Les fotografies no van justícia ;( i a sobre hi han dues que fiqui com fiqui la foto, acaba vertical, ainssss... perdoneu noies a veure si demà torno a provar i tenim més sort!!!!





dijous, 7 de març del 2013

Tallers Setmana Santa


Ja està aqui!!!
El temps passa volant, i les vacances de Setmana Santa ja les tenim aqui. A Papers de colors hem preparat uns tallers molt especials. I com sabem les martingales que s'han de fer amb el tema del nens, hem preparat diferents opcións perque t'ho puguis convinar de la millor manera.
  • Opció A: 3 dies 25, 26 i 27 de Març
  • Opció B: 4 dies 25, 26, 27 i 28 de Març
  • Opció C: 1 dia concret
Places Limitades- Inscripcions obertes