dissabte, 22 de juny del 2013

La Comunió de l'Arnau








Preparem els Detalls de la Comunió 
 Cada setmana l'Arnau ha vingut per preparar els detalls de la seva comunió. Uns punts de llibre ple de colors, amb la foto d'ell com record. Tintes, segells, embossing, tots diferents, tots especials.

dijous, 20 de juny del 2013

Casal Torre Romeu




























Casal Torre Romeu - curs 2012/13

Que puc dir que no hagi comentat abans, aquest ha sigut un curs molt novador per aquest casal, tot un repte!!! tant per ells com per mi.
Em vaig trobar amb un grup acostumat a treballar teules, figures, flors gaire bé durant 18 anys. I arribo jo amb les meves feines i trobem que treballaran decoupagescrapboocking, art journalmixmedia,... però que és això???? Algunes dones van decidir no començar, d'altres  deien provarem que és això del scrapbooking...
Una mostra del que han fet, caixes decapades, mirall alterat, àlbum de fotos, Art journal en canvas, carpeta pels documents, marc de fotos personalitzat, i finalment una fofucha ballarina.
Han treballat de valent, i l'energia, les ganes d'aprendre, de compartir, han fet que aquest curs fos molt gratificant. Volia donar les gràcies a tots per estar cada dijous amb aquella il·lussió, compartint, i sobretot per fer-me sentir que formava part d'una gran família.
Ens veiem el curs que ve.

dimarts, 18 de juny del 2013

La comunió de Gisela












Una feina impressionant!!!
Cada dilluns a la tarda, la Gisela ha vingut per preparar ella mateixa tots el regals per la seva comunió. Hem tingut dies de tot, que si ara he perdut un numero, o em falta floretes platejades... però el resultat parla per si sol. Felicitats Gisela !!!

dimarts, 11 de juny del 2013