diumenge, 23 de febrer del 2014

Taller amb Donna Downey


Encara estic flipant!!!!
Com es possible que el temps passes tant lent fins arribar el dia?, i desprès .... a passat volant!!!!  Quina injusticia!!
He gaudit més que una nena amb sabates noves aquest cap de setmana, m'ha encantat el taller de Donna!!!! i això em refereixo a tot, al projecte, la gent, l'organització, la traductora Anna sense ella hagues sigut impossible la comunicació, jejej i sobretot gràcies a Natural Scrap per portar aquesta gran artista!!!

Només arribar em van dir... "una vegade que coneixes els gelatos, no podras viure sense ells"... jajajaj vaig pensar... vaaaaaa no serà per tant!!! i siiiiiiii ....es veritat!! quina passada !! 

El primer projecte un canvas, treballant una transferencia i a donar color amb els fantàstics gelatos, encara no em puc creure el resultat i sobretot com vaig poguer desconectar del mon. Una tarda increible, unes companyes genials, un ambient divertit, creatiu, .... 









El segon projecte m'ha encantat!!! la tecnica del Kaossss!!!! wooooooowww això no s'acaba mai!!! sprais, stencils, mes sprais, mes stencils i color, colors i mes colors!!!!! Sembla fàcil... fins que ha arribat l'última part, com es possible ... quines sensacions... uff l'estic cagant (i perdoneu per l'expressió) però vas fent i es va transformant i al final... tachannnnnn. 





Ara a continuar practicant i utilitzar totes les tècniques que ens a ensenyat que no han sigut poques, estic segura que si l'any que ve torna, ja em podeu reservar plaça!!!!

Noies sòc molt dolenta pels noms... però ha sigut un plaer compartir aquests tallers amb totes vosaltres. Un petonasss molt gran i fins la pròxima!!!!