dijous, 12 de gener del 2012

Art Journal - Propòsits 2012








Art Journal - Propòsits 2012
Es el primer art journal d'aquest any i volia que fos especial.
Hi ha un fragment inspirat en la Jumpstart de  Natlalie Kalbach, el fragment es basa amb el realitzat per la Cuchy , que ens va presentar un tutorial molt original per fer textura sobre paper higiènic amb la big shot. També comentar que es el primer que faig que porta un missatge escrit,  l'altre dia la meva amiga em va enviar aquest missatge, i vaig pensar... això ha de estar sempre present, i que millor que aquí. Gràcies Fina


Nunca te duermas sin un SUEÑO, ni te levantes sin un MOTIVO, tampoco vivas por nadie que no esté dispuesto a VIVIR por ti, recuerda que ningún día se parece a otro, y que nadie se parece a ti, que solo hay una persona capaz de hacerte feliz para toda la vida, y esa persona eres tu mismo.

Si hay gente que quiere entrar en tu vida, que entre!! Si hay gente que quiere salir, que salga!! Pero que no se queden en la puerta, porque molestan a los que quieren entrar.

Cierra los ojos, piensa en todo lo que te hizo SONREÍR en el año y olvídate de los demás... Ojala esas sonrisas se te multipliquen po 2012.
Feliz 2012

Aquest any el propòsit del 2012 es el que diu el missatge, somiar, viure, estimar, motivar-se, riure i tot això compartir-ho amb els que estan al teu costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada