dissabte, 18 d’agost de 2012

Ens veiem a la Fira Scrapmaniatic!!!!

1 de Setembre a Sant Feliu de Guixols

Ja tinc ganes que arribi el dia, es tot un luxe poguer gaudir de botigues i talleristes concentrades en un lloc, i això sense comptar que tenim la platja al costat (estarem al passeig marítim!!!!). A més aquest any aniré com tallerista, ainsssss quina il·lusió que em fa!!!!

He preparat dos tallers, un Mini Àlbum desplegable una estructura molt interessant i fàcil de muntar amb dos sobres, un mini àlbum ideal per guardar detallets i posar-hi fotos. Carpa I a les 11h15' per 15€ i un altre Mini Art Journal  unes rajoletes decorades amb apassionant tècniques d'art journaling que ens serviran per personalitzar els nostres projectes de scrap. Carpa I a les 13h45' per 15€Per descarregar-vos el dossier amb les 18 propostes de tallers, per triar i conèixer com fer-ho per les inscripcions heu de fer clip aquí


2 comentaris:

  1. Hola, sóc l' Helena. el dia 1 participaré en el teu taller del Mini Àlbum Desplegable. Que em podries dir tot el que necesitaré portar? Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Helena,
    Necessites portar el material bàsic de scrap (la teva eina de tallar i enganxar (millor cinta de doble cara), tintes i tovalloletes)i a l'àlbum i tenim ficades 3 fotos.

    ResponElimina